De wet van aantrekkingskracht werkt beter met hypnose. Dan wordt het namelijk
de Wet van het Logische Gevolg...

en dan wordt het een logisch gevolg

dat je krijgt wat je wilt...

Want heb je soms het gevoel dat er meer in zit dan er nu uitkomt?

Dat je weet dat er veel meer uit jezelf te halen valt, maar dat het niet gebeurt?

Dat je je volle potentie niet leeft, maar ergens diep van binnen voelt dat het wel kan?

Dat je meer kan bieden dan je nu doet?

Dan is dit wat voor jou...

Kijk eens goed om je heen...

Het resultaat van je relatie(s) nu, van je financiële situatie nu, van je werksituatie nu, van je hele leven nu, heeft maar één reden.

Die reden is dat het een logisch gevolg is van je denken, voelen en van je handelen. Dit is wat ik ook wel noem de wet van het logische gevolg.

Het resultaat wat er nu is, is een logisch gevolg en wil jij wat anders? Dan zou je die wet moeten gaan bestuderen en ermee moeten gaan werken, want dan krijg je precies die logische gevolgen die je wilt.

Heb je nog niet wat je wilt?
Dan hoor je de onzin dat je het niet graag genoeg wilt...

35 jaar ben ik al met spiritualiteit bezig en mijn hart maakte een klein sprongetje in de jaren ’90 toen de Secret uitkwam. Je kent dat boek misschien wel. Het gaat over de wet van aantrekkingskracht en dat je alles kan bereiken wat je wilt als je het maar graag genoeg wilt.

Heb je het nog niet? Dan wil je het niet graag genoeg…

En dat is dus een leugen. Het werkt voor de meeste mensen niet. En waarom niet? Ze hebben een conflict in hen. Maar dat conflict is zo onbewust, dat ze het bewust niet weten.

Het is dus helemaal niet jouw schuld dat het niet lukt! Het is de schuld van jouw onbewuste conflict en nogmaals, omdat hij onbewust is, weet je niet precies wat dat is.

Je kan visualiseren tot je een ons weegt. Je kan vision boards maken tot je verkrampte handen hebt. Je kan affirmeren in de spiegel tot je erbij neervalt, maar als er een onbewust conflict in je zit? Werkt dat allemaal niet.

Gecensureerd door de Guru's...

Het resultaat?

Frustratie, boosheid, je schuldig voelen, je schamen en jezelf kwellen, pijnigen en de grond in praten. Want als het een ander lukt, moet het jou toch ook lukken?

Zeker als je kijkt naar die ene persoon, toch? Die heeft alles en jij zou dat ook moeten kunnen krijgen.

En dat is ook zo. De wereld zit vol overvloed. Ook voor jou. Vraag en het wordt je gegeven, maar als je vraag een onderliggend onbewust conflict heeft, krijg je nooit waar je om gevraagd hebt.

Je krijgt wat je zeker wat je echt wilt, alleen dat is wat je onbewust wilt en dat is conflict.

Dat is frustratie, boosheid en misschien zelfs wel afgunst.

Al die verschrikkelijke gevoelens en daar kan je vrij simpel vanaf. Ook ik probeerde mijn leven op de rit te krijgen met affirmaties, meditaties, healingsessies en cursussen. Naar hoeveel mediums ik wel niet ben geweest?

Alle reiki cursussen heb ik gedaan (zijn er heel veel). Vele trance reizen heb ik gemaakt om te kijken of mijn probleem niet in een vorig leven zat. Aliens hebben met mij gewerkt, nou je kan het zo gek niet bedenken of ik heb het gedaan.

Behalve dat ene ding. Dat ene simpele ding.

Wat is het onbewuste conflict?

Daar had ik nog nooit van gehoord zelfs, tot in 2009.

Lach jezelf naar je droomleven toe...

Even heel kort wie ik ben, want je zal wel denken wie is die gast. Mijn naam is Edwin Selij en al meer dan 35 jaar ben ik bezig met spiritualiteit. Dat begon op mijn achtste toen ik in het ziekenhuis kwam. Althans, daar heb ik nog een actieve herinnering aan.

Daar trad ik uit mijn lichaam en toen mijn opa overleed op mijn negende kon ik hem op die manier ontmoeten. Je snapt dat ik het daar nooit over had met mensen en dacht ook dat het heel normaal was.

Op mijn 25e ging ik cursussen volgen in reiki, later in NLP en hypnose. Daar ontdekte ik dat je in hypnose je dit allemaal kan combineren en daar ontdekte ik ook het idee van het onbewuste conflict. Per toeval. In 2006 was ik begonnen met mijn bedrijf en het liep niet lekker.

In 2009 toen ik op de rand stond van stoppen gebeurde er iets. Als in een flits ontdekte ik een onbewust conflict in mezelf. Ik loste het op met de technieken die ik de afgelopen jaren daarvoor geleerd had en sindsdien is er van stoppen geen sprake meer.

Sterker nog, we zijn het grootste hypnose instituut van Europa en willen de wereld veroveren. Ik zeg ook we, want we zijn nu met 20 mensen die meewerken aan de missie.

Als ik dat niet had ontdekt, was ik gestopt. Met drie kleine kinderen, wonend bij je schoonouders was dat een heel ander leven geworden dan hoe ik nu leef. Dat kan ik je wel vertellen.

Ok ik wil dit

Waarom het je tot nu toe niet echt gelukt is...

1 conflict.

1 sessie van hooguit 20 minuten en mijn leven veranderde.

Mijn bedrijf veranderde. Mijn relatie veranderde ook positief daardoor en het geld kwam eindelijk binnen.

Dat kan bij jou ook gebeuren als je dit gaat doen. Meer inkomen, meer passie, meer voldoening en alles krijgen wat je echt wilt. Het ligt al voor je klaar, alleen dat conflict zit in de weg.

De jaren daarna heb ik vele mensen geholpen om dat conflict te vinden en op te lossen. Op Google vind je meer dan 1000 verhalen van mensen bij wie hun leven is veranderd zoals je hiernaast ziet, en zo zijn er nog tien keer zoveel verhalen die niet op Google staan.

Je krijgt precies wat je wilt en wat je nodig hebt. Altijd.

Wat je nodig hebt, dat heb je niet altijd in de hand. Hoe dat precies werkt weet ik ook niet.

Sommigen mensen krijgen een ziekte en hun leven verandert. Mijn verslaving stopte ik, omdat mijn zoontje anders dood zou gaan. Dat klinkt apart, maar zo ervaarde ik dat. Gelukkig leeft hij en ben ik gestopt. Anderen raken relaties, werk of inkomen kwijt en doen daarna opeens wat ze hebben te doen hier op aarde.

Een heftige crisis is vaak een ommekeer. Je wordt geholpen, omdat je het zelf verkloot. Niet bewust, maar het gebeurt. Daar gaat dit niet over.

Dit gaat over dat je niet in een crisis hoeft te belanden, maar ook hoe je er weer uitkomt als je erin zit. Dit gaat over het onbewuste conflict dat je in die crisis doet belanden.

Los je die op? Is het klaar.

Waarom je dit bijna nergens hoort? Ik heb geen idee, maar ik denk dat de meeste het ook niet echt goed beseffen.

Als iets niet lukt, dan is er een conflict.

Simpel.

In jezelf zit die en dat conflict is geheel onbewust. Los je die niet op?

Dan lukt het je of met heel veel moeite of helemaal niet. Meestal het laatste en het eerste kost heel veel moeite. Heel veel energie en als je jong bent gaat dat nog wel, maar als je 48 bent zoals ik, heb je daar echt geen zin meer in.

Waarom je altijd zal struggelen als je dat ene ding niet begrijpt...

Mijn jongens leer ik dat nu ook. Spelenderwijs, en ze vliegen overal doorheen. Vrijwel moeiteloos, ook in deze gekke tijd. Dat is goud toch? Want als jij weet hoe het werkt, dan kan je het ook aan je geliefden uitleggen hoe het werkt.

Zo simpel is het.

Het is misschien wel het best bewaarde geheim op de wereld, omdat bijna niemand beseft dat dit de fundering is waarop alle beslissingen worden gemaakt.

Waarom doe je de dingen die je doet? Omdat het je iets oplevert en omdat als je het niet zou doen, je het je iets gaat kosten.

  • Weet je wat dat is?
  • Waarom dat belangrijk voor je is?
  • Wat de verhouding is tussen die baten en kosten?

De meeste mensen hebben geen idee, denken er niet over na en leven hun leven.

Prima natuurlijk, maar jij wil meer, anders zou je dit niet lezen. En dat kan! Want al is het een illusie dat je alle conflicten zou kunnen oplossen in een wereld vol conflicten, je kan wel die conflicten oplossen die tussen jou en je droomleven in staan. Dat is op zeker.

Wanneer is het genoeg voor je?!?!

Deze tijd nodigt ons letterlijk uit om conflicten op te lossen vind je ook niet? Er lijkt wel één en al conflict, maar ik denk altijd: ‘Zo buiten, zo binnen’. Dus blijkbaar in mij zit er ook veel conflict nog.

Nu is dat ook zo en dit is ook een proces dat door blijft gaan, maar dat kan nu ook. Want deze methodes die je gaat ontdekken werken voor de rest van je leven. Het is niet zo dat je iets oplost en het is klaar. Wel met dat conflict, maar je leeft.

En omdat je leeft komen er weer andere conflicten. Ook onbewuste. Maar zo direct heb jij het gereedschap om dat te veranderen.

Doe je het niet? Tja, dan blijf je krijgen wat je kreeg en het lijkt mij dat iets wilt verbeteren. Zelfs al gaat het prima, het kan altijd beter toch?

Zelf kom ik uit een arbeidersgezin, raakte in de pubertijd depressief waardoor ik aan de drugs belandde. Op mijn 18e ging ik van school af en belandde na vele baantjes in de bouw. In die periode ontmoette ik mijn vrouw en al na 3 maanden werd ze zwanger.

Na onze eerste zoon, kregen we anderhalf jaar daarna een tweeling. Ik besloot een bedrijf te beginnen (waarom niet), we gingen bij haar ouders wonen (anders redden we het niet) en struggelden de eerste jaren altijd met geld.

Jaren echt geworsteld, tot ik deze ontdekking deed.

De ontdekking van het onbewuste conflict en de wet van het logisch gevolg.

En nu in de 15 jaar dat ik nu mensen help, hebben we zeker honderdduizend mensen al geholpen om enorme stappen te maken. Ik zeg we, omdat mijn cursisten ook op hun beurt dagelijks mensen helpen om hun leven te verbeteren. Dat doen ze met methodes die jij nu bijna voor niks kan oppakken. Je moet het maar willen…

In wezen is het heel simpel, maar simpel betekent niet dat het makkelijk is. Wanneer je jouw onbewuste conflict oplost verandert direct alles. Bewust kan je helemaal ‘alligned’ zijn, iedere dag mediteren, afroepen, affirmeren en vision boards maken.

En ja, dat helpt ook echt, maar als je onbewust een conflict hebt, dan werkt het niet, want je staat er niet 100% achter. Bewust denk je van wel, maar je onbewuste is de baas.

Je voert een strijd tegen 200.000 personen in je eentje...

Als je bewuste deel één persoon zou zijn, dan is je onbewuste deel 200.000 personen.

En die zijn ietsjes sterker, dat snap je, dus daar zit de oplossing. Heb je die 200.000 personen op 1 lijn? Dan ben je niet te stoppen en krijg je precies wat je wilt.

Maar ja, hoe bereik je dat onbewuste deel? Daar zijn vele manieren voor, maar er is altijd maar 1 beste manier. Die manier is hypnose. Ja, ik weet dat het controversieel is, want hypnose vinden mensen vaak gevaarlijk, eng en spannend.

Waarom? Omdat ze geen idee hebben en het alleen maar bestudeerd hebben vanaf de buitenkant. Ze hebben het ergens gezien in een show of op een film en dan zie je altijd hetzelfde.

De hypnotiseur heeft de macht en de ander is willoos. En dat is totaal niet zo, maar ziet er leuk uit op film en is vermakelijk tijdens een show.

De werkelijkheid is heel anders. Wanneer jij in hypnose bent voel je juist veel meer controle, rust en zekerheid. Je krijgt namelijk een direct contact met je diepste verlangens, je diepste verborgen schatten en als het ware een sleutel van een kluis met verborgen talenten.

In die diepte zit ook het conflict. Bewust kom je daar niet bij, maar in hypnose wel en kan je het ook vrij eenvoudig oplossen met de methode die ik je ga leren in de cursus.

Nieuwe ontdekking om jouw droomleven te manifesteren?
Hoe werkt dat dan?

Eerst maken we het onbewuste conflict zichtbaar en dan lossen we het op. Ik help je daar stap voor stap bij met hele duidelijke instructies. Als mijn zoontje van 9 het kon, dan kan jij het ook, dat weet ik zeker.

Wanneer dat conflict dan opgelost is, dan kan je aan de slag met de andere technieken om je droomleven als het ware te manifesteren. Ik zou zeggen: ‘Het logische gevolg van het oplossen van het onbewuste conflict is dat jij je leven gaat leiden zoals jij dat wilt.’

Lijkt je dat wat?

Ben je er klaar voor om dat onbewuste conflict op te lossen?

En let op? Je kan hem bewust vaak niet voelen, dus als je nu denkt: ‘Ik heb helemaal geen conflict’, dan klopt dat. Je merkt het niet, behalve in de resultaten wanneer je om je heen kijkt.

  • Loopt het niet lekker tussen jou en je kinderen?
  • Loopt het niet lekker op je werk?
  • Zit er meer in je relatie dan er nu uitkomt?
  • Zit er meer in jezelf dan er nu uitkomt?

Dan heeft dat met het onbewuste conflict te maken en nogmaals, omdat hij onbewust is merk je het vaak niet.

Dus als je dat wilt oplossen, dan heb ik iets tofs voor je, maar dat is maar beperkt beschikbaar voor deze investering.

Twee redenen:

  • Het is veel meer waard
  • En mensen halen er vaak meer uit als ze er ook meer in investeren.

Maar ik zei tegen mijn team: ‘Ik wil mensen een kans geven. Het is een gekke tijd en we moeten wat doen…’

Maar die kans is dus alleen nu...

Even op een rijtje wat je krijgt...

Toegang tot de cursus van de Wet van het logisch gevolg. In 9 modules neem ik je stap voor stap mee en leg ik je uit hoe je jouw onbewuste conflict zichtbaar maakt, voelbaar maakt en oplost.

Simpel uitgelegd, leren wordt leuk, en oplossen van het conflict gaat spelenderwijs.


Je ontdekt wat jouw onbewuste conflict is door diep te duiken in je onbewuste. Door middel van een aantal specifieke en speciale vragen die een bepaalde volgorde hebben, kom je daar achter.

Het zal je verbazen hoe relatief eenvoudig je achter je onbewuste conflict komt als je deze stappen volgt.


Je gaat jouw onbewuste conflict helemaal blootleggen. Met wat denk- en speurwerk ben je als het ware een detective op zoek naar het onbewuste conflict.

Met het gereedschap wat je krijgt aangereikt ga je het onbewuste conflict compleet blootleggen in al zijn facetten.


Jij gaat het onbewuste conflict oplossen. Met een paar eenvoudige technieken, die ik je stap voor stap laat ervaren, zal jij in staat zijn het conflict in jezelf op te lossen.

Het resultaat? In lijn met je missie, je gevoel en je denken. En opeens ga je precies de dingen zien die je wilt zien.


Je krijgt ook nog eens toegang tot een speciale groep in onze hypnose community waar je je vragen kan stellen en waar je geholpen wordt door ons team.

Je snapt ook nu meteen waarom deze actie maar een beperkt aantal dagen is, want ook onze tijd is beperkt en we willen je wel goed kunnen helpen.

Even ter verduidelijking. Er staan dingen in de cursus die ik nooit ergens zo uitgebreid hebt gedeeld als in deze cursus, dus als je deze nog niet hebt? Grijp je kans.

EN je krijgt er ook nog eens drie bonussen bij
wanneer je nu besluit om het aan te schaffen.

BONUS #1

Struggle je met je gewicht?

Ook daar wil ik je graag bij helpen en ik geef je mijn moeiteloos afvallen MP3 er als bonus bij ter waarde van €97.


BONUS #2

MP3 voor meer zelfvertrouwen. Dat is vaak wat er schort bij mensen. Een goede dosis aan zelfvertrouwen dat het jou ook gegund is. Want dat is het!

Ik denk dat iedereen wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken. MP3 ter waarde van €97.


EN EEN EXTRA BONUS ALLEEN NU TIJDENS DEZE ACTIE!

Je krijgt van mij ook exclusief (dus alleen voor mensen die de Wet van het Logisch gevolg aanschaffen) een masterclass die je kan kijken op zaterdag 26 augustus of zondag 27 augustus om 10.00. Maak je agenda vrij voor een van die dagen en een van die tijden want hij wordt alleen dan uitgezonden, dus hou daar rekening mee.

Dus kies een dag en tijd (bijvoorbeeld zaterdag om 10.00 uur) en wees erbij, want...

In deze LIVE uitgezonden masterclass ga ik 33 strategieën met je delen om de Wet van het Logisch Gevolg extreem te maximaliseren ter waarde van €497.


Dus bij elkaar krijg je dan...

  • Wet van het Logische Gevolg online cursus ter waarde van €1997
  • BONUS #1 Moeiteloos afvallen ter waarde van €97
  • BONUS #2 Meer zelfvertrouwen ter waarde van €97
  • BONUS #3 Opgenomen LIVE masterclass: 33 strategieën om de Wet van het Logisch Gevolg extreem te maximaliseren ter waarde van €497

Bij elkaar dus €2688 aan waarde.

Dat is de waarde die je krijgt voor de investering die je gaat doen. Want dat je hem gaat doen weet ik bijna wel zeker.

En bedenk wel dat iedere dag die je nu nog rondloopt met onvervulde dromen, dat het niet zou hoeven als je dit gaat doen voor deze belachelijk lage investering.

Jouw investering voor dit complete pakket is namelijk nu slechts van €2588 voor 997 euro

MAAR!

Als je dit nog ziet staan dan kan je met de Kortingscode: zomer2023

960 euro korting krijgen! Geen grap! Klik hieronder op de button. Vul bij 'Heb je een kortingscode' de code: zomer2023 in en je pakt een geweldig korting.

Dit blijft niet voor altijd, want de zomer is bijna voorbij...

DUS KLIK HIER OM NAAR DE CHECKOUT TE GAAN

En OP=OP en als het op is dan komt hij voorlopig ook niet meer op de markt. Vorige keer verkochten we er op 1 dag al meer dan 1000 en nu zijn er minder dan 1000 beschikbaar.

Dit is dus een vette kans voor je.
Wanneer je hieronder klikt ga jij iets ontdekken wat je heel veel gaat opleveren.

JA DAT WIL IK

En ja, je leest het goed, voor 997 euro (mits je de kortingscode: zomer2023 gebruikt) kan jij je droomleven gaan manifesteren. En IEDERE DAG dat je dit uitstelt gaat eigenlijk ten koste van de vrijheid, geluk, innerlijke rust en financiële overvloed die je zou kunnen ervaren. Stel niet langer uit en doe het gewoon.

De Wet van het Logisch Gevolg
is de 'missing link' in manifestatieland...

Wanneer je klikt op de button hieronder en je gaat ermee aan de slag en je doet alles wat ik zeg in de online video's, dan gaat het jou lukken om te krijgen wat je wilt. Dat weet ik zeker.

Dat weet ik zo zeker dat je jouw volledige investering terug krijgt als het onverhoopt niet werkt voor jou. Klinkt gek wat ik nu ga zeggen, maar ik durf mijn huis haast erop te verwedden dat jij het juist aan iedereen gaat lopen rond vertellen hoe tof dit werkt voor jou!

Maar goed jij weet dat nog niet. Jij weet nog niet dat jij je geweldig en veel beter gaat voelen. En snel ook. Zo direct al wellicht!

Vandaar dat jij binnen 14 dagen na aankoop gewoon je geld terug kan krijgen zonder gezeur van onze kant als het niet zou werken voor je. We willen alleen tevreden klanten natuurlijk, dat snap je. Maar we weten ook dat het veel waarschijnlijker is dat jij uit jezelf een heel tof verhaal over jouw bevrijding gaat posten op internet.

Dus je hebt niets te verliezen, alleen maar alles te winnen. Stel niet uit, doe het vandaag voordat je spijt krijgt en alles uitverkocht is.

P.s. Het is een online cursus dus je krijgt niets thuisgestuurd, maar meteen toegang. Je krijgt nu alle bonussen en de cursus ter waarde van meer dan €2688 gewoon voor 997 euro.

Het is een 100% risico-vrije aankoop en de toegang verloopt ook nog eens nooit, dus je hebt gewoon levenslang toegang!

En stel je voor dat ik gelijk heb. Dat het ECHT goed gaat werken voor jou.

Hoe zou het dan zijn als je dit laat liggen? En je spijt krijgt van je resultaten nu? In de wetenschap dat je ze met deze cursus had kunnen veranderen? Dat is echt sh#t en dan voel je je echt heel slecht.

Dat wil je niet dus gun het jezelf en doe het gewoon want nogmaals het is 100% Risico-Vrij!

DISCLAIMER: Deze cursus is natuurlijk geen vervanging voor therapie of behandeling. Daarvoor ga je naar de huisarts of specialist. Mijn persoonlijke resultaten zijn uiteraard ook niet de graadmeter voor jouw resultaten. Iedereen is anders en de resultaten uiteraard ook.